Εκδήλωση ενδιαφέροντος (41818)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Advancing Sustainable User-centric Mobility with Automated Vehicles» – «ULTIMO» με αριθμό συμβολαίου 101077587, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON EUROPE», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών ή ΠΕ Χημικών Μηχανικών

Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με την υποστήριξη στη σχεδίαση των σεναρίων χρήσης και της αρχιτεκτονικής του συστήματος, καθώς και την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών ασφάλειας περιβάλλοντος και προσβασιμότητας σε αυτόνομα οχήματα. Συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνει επεξεργασία σημάτων αισθητήρων για την υλοποίηση υπηρεσιών περιβαλλοντικής επιτήρησης. Επιπλέον, και σε επόμενο στάδιο, αναμένεται να ασχοληθεί με την υποστήριξη της διαδικασίας συλλογής δεδομένων και την εξαγωγή μετρικών για την αξιολόγηση των υπηρεσιών, καθώς και την ανάπτυξη επιχειρηματικών μοντέλων των υπηρεσιών και τη διάδοση των αποτελεσμάτων του έργου.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 6 μήνες

Προθεσμία υποβολής 08/05/2024

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (788,20 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο