Εκδήλωση ενδιαφέροντος (41696)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Adaptive Scheduling and Deployments of Data Intensive Workloads on Energy Efficient Edge to Cloud Continuum» – «ENACT» με αριθμό συμβολαίου 101135423, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON EUROPE», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: ΠΕ Πληροφορικής ή συναφής ειδικότητα

Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α, που θα επιλεγεί, αναμένεται να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση λύσεων ενορχήστρωσης cloud-edge περιβαλλόντων που επιτρέπουν την αποτελεσματική ανάπτυξη και λειτουργία εφαρμογών και υπηρεσιών σε αυτά τα υβριδικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, αναμένεται να υποστηρίξει την ανάπτυξη αλγορίθμων μηχανικής μάθησης ή/και τεχνητής νοημοσύνης με στόχο τη βελτίωση των αλγορίθμων ενορχήστρωσης. Τέλος, στα καθήκοντα του/της επιλεχθέντος/είσας υποψηφίου/ας συμπεριλαμβάνεται και η υποστήριξη στη συγγραφή των αντίστοιχων παραδοτέων του έργου.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 6 μήνες

Προθεσμία υποβολής 23/04/2024

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (748,70 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο