Ανοιχτή Μέρα για το κοινό
Image

Tο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, διοργανώνει την Παρασκευή, 15 Mαΐου 2015 και από τις 12 μμ μέχρι της 6 μμ Ανοιχτή Μέρα για το κοινό, τις επιχειρήσεις και τους τοπικούς οργανισμούς, στην οποία θα παρουσιάσει τα επιτεύγματα του.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συνοπτική παρουσίαση του Ινστιτούτου από το Διευθυντή, Δρ. Δημήτριο Τζοβάρα και κατόπιν θα ακολουθήσει περιήγηση των επισκεπτών στο Ινστιτούτο και παρουσίαση του συνολικού ερευνητικού του έργου από τους Ερευνητές. Η παρουσία σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και για την πιθανή διερεύνηση συνεργασιών στα πλαίσια κοινών ερευνητικών και επιχειρηματικών δράσεων.
Για τη διευκόλυνση των παρευρισκομένων, ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη ροή του προγράμματος και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επικάλυψης των περιηγήσεων των συμμετεχόντων, προτείνεται το κοινό να προσέλθει στο Ινστιτούτο κατά προτίμηση έως και τις 4 μμ, ενώ μέλη των επιχειρήσεων και οργανισμών προτείνεται να προσέλθουν το απόγευμα.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας, στέλνοντας ένα μήνυμα στο kalm@iti.gr ή τηλεφωνικώς στο 2311257701

Συνημμένα

Κατεβάστε το πρόγραμμα (845,55 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο