Κος Γεώργιος Ρίζος

Βοηθός Έρευνας

  • Πτυχίο Πληροφορικής Α.Π.Θ. (2021)
  • Μεταπτυχιακό Δίκτυα Επικοινωνιών και Ασφάλεια Συστημάτων Α.Π.Θ. (2023)
  • Υπ.Δ. Πληροφορικής Α.Π.Θ.

O Ρίζος Γεώργιος αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ το 2021 με κατεύθυνση τα Πληροφοριακά Συστήματα. Στα πλαίσια της πτυχιακής του εργασίας κατασκεύασε ένα παράλληλο και κατανεμημένο σύστημα επίλυσης του Προβλήματος Εγγύτερου Διανύσματος ενός Δικτυωτού. Το 2023 έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στην Ασφάλεια Συστημάτων, από το τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ., με διπλωματική εργασία στην υλοποίηση ενός Συστήματος Ταυτοποίησης ανθεκτικό σε Επιθέσεις Κβαντικών Συστημάτων. Από το 2022 είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. στο ερευνητικό πεδίο της Κρυπτολογίας.
Στα ερευνητικά του ενδιαφέρονται συγκαταλέγονται τα πεδία της Κρυπτογραφίας, της Κρυπτανάλυσης, της Ασφάλειας Εφαρμογών και Συστημάτων.

Προσφατες Δημοσιεύσεις

Εμφάνιση όλων (1)

  • M. Terzidis, N. Mengidis, G. S. Rizos, M. S. Mazi, K. Milousi, A. Voulgaridis, K. Votis, "Challenges in Medical Device Communication: A Review of Security and Privacy Concerns in Bluetooth Low Energy (BLE).", CYBER 2023, The Eighth International Conference on Cyber-Technologies and Cyber-Systems. September 25-29, 2023-Porto, Portugal. https://www.thinkmind.org/index.php?view=article&articleid=cyber_2023_1_110_80054
Επικοινωνία
Κος Γεώργιος Ρίζος

Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Email: grizos@iti.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο