Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

el en

Κος Γρηγόριος Καλογιάννης

Βοηθός Έρευνας

  • Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Α.Π.Θ. (2003)
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης, ΔΔΠΜΣ, Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών, Α.Π.Θ. (2008)

O Καλογιάννης Γρηγόριος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών της ιδίας σχολής. Από το 2012 είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και συνεργαζόμενος ερευνητής στο εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Υπολογιστικών Συστημάτων με ερευνητικά ενδιαφέροντα τις αρχιτεκτονικές ενσωματωμένων συστημάτων και τις διεπαφές ανθρώπινου εγκεφάλου-υπολογιστή. Είναι μέλος του ΤΕΕ, της αδελφότητας μηχανικών ACM, Member της ΙΕΤ και της ΙΕΕΕ.
Από το 2015, είναι συνεργαζόμενος ερευνητής του εργαστηρίου Αυτοματοποίησης και το Ρομποτικής του τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ και συνεργαζόμενος ερευνητής του ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ.

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Εμφάνιση όλων (1)

  • P. Daras, G. Kalogiannis, D. Palaka, M. G. Strintzis, "Hippocrates: the multi tiered medical application using the brief case model", Proc. International Academic Conference on eHealth Telemedicine and Telecare, TELEMED 03, London, January 2003

Επικοινωνία

Κος Γρηγόριος Καλογιάννης

Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Τηλ.: +30 2310995922
Email:
Url: http://users.auth.gr/gkalogiannis

Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Τ.Θ.60361, 6ο χλμ Χαριλάου - Θέρμης, 57001, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2311 257701-3 / fax. 2310 474128
email: